torsdag 26 mars 2009

roliga besök och smaskiga våfflor

Sedan förra gången så har såklart massa saker hänt! Mamma Linnea har börjat komma in i att dela veckans dagar mellan Ester och barnen på skolan och pappa Björn har kommit in riktigt bra i rollen som pappaledig två dagar i veckan. De hittar alltid på en massa roliga saker; som att hälsa på farbror Mårten eller faster Lovisa.

Ester har också haft besök av 5 killkompisar och deras mammor. Ester älskar såklart att vara allas flickvän! :) Roligt med besök tycker båda flickorna Skoog!!



I helgen som gått har vi haft besök av mormor Maria, som blev väldigt glad över att Ester kände igen henne och inte blev ett dugg rädd när hon kom! På lördagen var det härligt vårväder så vi passade på att gå en promenad till slottsskogen och ta årets första fika utomhus. Härligt!


I igår var det Våffeldagen och det lagades våfflor med grädde och sylt hemma hos familjen Skoog. Till och med pappa Björn som aldrig äter sötsaker klämde ner hela två våfflor! Och dagen till ära fick även lilla Ester två små våffelhjärtan med grädde och fruktmos. Att få äta själv med händerna är ju inte heller helt fel så det var minsann en överlycklig liten tjej som satt och smaskade! :)



Nej, nu är det grötdags och sedan sängen för lilla Ester. Hon har tyvärr börjat vakna tidigare och tidigare, imorse redan halv sex. Vi hoppas på snar ändring! I helgen kommer farfar Per-Uno på besök och det ser vi alla fram emot. Sköt om er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men,,, va du växer Ester-såå fina bilder på dig!-och på din goa mormor. så du har så många killar redan,ja det ska ju börjas i tid hihi.
Må så gott & hälsa mamma & pappa
krmar från Gisela

Unknown sa...

Du är världens sötaste gullunge!! Ser gått ut med våfflor du, men lite kladdigt... :)
Bra att pappa har köpt en resesäng till dig så att du kan komma och bo hos mig. Vi ses snart!! kramar från moster

Anonym sa...

Saknar dig min lilla gullunge. Det är för väl att vi ses snart igen. Ha det nu riktigt kul med farfar. Puss och kram från mormor och hälsa dina föräldrar.

satoko o kai sa...

Hej,det var lälnge sen att träffa henne.vi var lite upptagen men hoppas kan träffa snart!