måndag 8 juni 2009

Grattis Ester!

Idag fyller vår lilla tjej ett år! Helt otroligt! Tänk att det har gått så lång tid redan. Även om man hunnit glömma mycket redan, kommer man aldrig glömma hur otroligt omtumlande denna dagen var, för ett år sedan, när Ester kom till oss..

I helgen passade släkt och familj på att besöka oss för ett riktigt kalas, både för Ester och för mamma som fyller år den 10:e.

Ester älskade det! Som vanligt tyckte hon om när det hände mycket, och att många människor var på plats för att fjäska, leka och busa med henne. Hon älskar att stå i centrum! Och paketen var spännande! Så många fina saker hon fick..

Och mamma och pappa, som under året varit mycket restriktiva med godsaker (inget alls, faktiskt, har hon fått) bjöd nu på både bulle och tårta. Vilken fest!

På den "riktiga" födelsedagen, idag, blev det nytt kalas. Denna gång med kompisarna och deras föräldrar. Ester hade gemensamt kalas med sin kompis Dario, som nyss fyllt år. Mer tårta, mer paket och ännu mer kul!







9 kommentarer:

Söderlunds sa...

grattis sötaste Ester!! Hoppas dagen varit bra och att tårtan smakade gott!!?

Jag längtar tills vi ses på midsommar, ska bli så kul!

Kramar från Alva..
Ps. mamma och pappa hälsar oxå grattis!!

Frun sa...

Hipp hipp hurra för Ester! Hoppas på att få träffa ettåringen snart :)

Anonym sa...

Grattis Ester på din 1-årsdag!
Hoppas du njuter i fulla drag!

Kramar från Gisela i Säffle

Unknown sa...

Grattis grattis världens sötaste!! Hoppas att du hade en jätte bra första födelsedag. Vi ses om några dagar!! Massa pussar från moster

Liten sa...

Grattis på födelsedagen Ester och tack för det fina kalaset vi hade idag! Kram Dario.

Anonym sa...

Många grattis mormors älskling fast du har ju förstås somnat nu. Tack för en underbar helg och att du tycker det är så roligt att vi kommer. Vi ses till midsommar.Saknar dig och dina föräldrar. Pussar och kramar från mormor.

Familjen Hägglund sa...

Grattis Ester på din stora dag!!! Hoppas att tårtan och bullarna smakade bra, nu finns ingen återvändo föräldrarna! hehe, satsa nu Ester efter mer gosaker! vi längtar efter er! Ses i sommar!
Kram kram

Söderlunds sa...

Grattis Linnea på födelsedagen!! Hoppas dagen blir fin, trots det kanske inte lika fina vädret!!

Vi ses på midsommar fina ni!

Kramar

Therese sa...

Grattis grattis i efterskott. Både Ester och Linnea! Hoppas ni hade bra dagar. Kramar