onsdag 8 oktober 2008

Esters välsignelse

I söndags välsignades Ester i Åmåls Missionskyrka. Vi valde att välsigna istället för att döpa eftersom vi (jag) anser att döpas är något man själv beslutar sig för att göra. Genom en välsignelse lyfter vi fram Ester inför Gud och ber om beskydd och omsorg under livet.

Vi hade timat in perfekt med mat och sömn för Ester så hon var glad & nöjd under hela den fina gudstjänsten. Även resten av dagen var mycket lyckad med god mat och trevliga vänner och släktingar! TACK alla ni som kom och gjorde Esters dag så speciell! Extra kul var det att Petra & Markus hade åkt ner från Arvika för att vara med på Esters lilla fest. Jättekul var det att träffa er och era små söta flickor! Hoppas det inte dröjer alltför lång tid tills vi ses igen!!

Ester fick en massa fina presenter, allt från fina smycken och kläder till speldosa, gosedjur och böcker. Och från mormor och morfar fick hon ett underbart mjukt lammskin som hon ska ha i vagnen sin. Tack alla för allt fint! Och tack Oskar & Tina för den jättfina sången!

Här bjuder vi på lite bilder!!!


"När han skapade alla stjänor, gav han namn åt dem med sin starka röst. Men när du skulle födas, saknade han ord."

2 kommentarer:

Frun sa...

Gullunge! Tråkigt att jag missade, men hoppas vi ses snart i alla fall :) Puss på dig Ester (och Linnea du får också en puss)!

Unknown sa...

Tack för en jätte mysig kväll!! Ester är verkligen underbar och det var väldigt kul att träffa er!! Ser fram emot filmen på Ester och potatisätandet :). kram kram