torsdag 16 oktober 2008

Utvecklingen går framåt

Det händer mycket i Esters liv just nu. I helgen lärde hon sig att vända runt; både från mage till rygg och från rygg till mage. Nu är hon en hejjare på det och älskar att göra det! Nackdelen är att det är svårt att få henne att ligga på mage.. men men, man kan ju inte gilla allt! :)

I söndags fick vi vara med om ytterligare en premiär då Ester för första gången fick smaka "riktig mat", detta i form av lite pressad potatis blandad med tuttemjölk. Det var verkligen uppskattat och Ester åt för glatta livet. Igår introducerade vi havregröten, och även det slank ner utan problem! Hon är då för duktig vår lilla tjej! :)



5 kommentarer:

Familjen Hägglund sa...

hahaha, så söt hon är! och så stor som får börja med mat! smarrigt! va bra att hon gillade det. lisen avskydde potatis i början så hon satsade på palsternacka och morot istället. =)
kul att du uppdaterar så ofta nu!!!!
kram kram

Frun sa...

Vad duktig du är Ester! Tack för en skön fikastund idag tjejer :) Hoppas att det gick bra att vara vaken hela vägen hem. Puss på er :)

Unknown sa...

Å vad häftigt att du har börjat äta "riktig" mat nu lill syster yster :), eller vill du kanske hellre bli den nya lilla stjärnan!? Du är hemskt söt när maten åker ut och in, hihi. Älskar att se de små filmerna, fungerar som en väldigt bra uppiggning. Måste ses någon gång nu i helgen!! kram kram små sötisar från moster hjärta :)

Anonym sa...

Vilken duktig liten tjej o så söt. Längtar verkligen till torsdag då jag får pussa på dig igen. Många kramar från mormor och skicka dem vidare till mamma och pappa.

Erik, Therese och deras UNDERBARn sa...

Söta, stora Ester.. vad du växer..!! =) Hoppas att vi snart får träffas igen. Nästa gång vi ses kanske du och Alva kan ha lite kul tillsammans till och med??

Ni har fått en nominering... kika in vår blogg.. =)

KRAAMAR Söderlunds