tisdag 4 november 2008

Esters helg

Hinner ju aldrig uppdatera denna blogg! Men vi har det bra iallafall och dagarna bara rusar förbi. Vi försöker hinna att njuta av dem och av varandra och av Esters alla nya påhitt och talanger! :) Hon älskar att ligga på golvet och leka med sina leksaker och kvittra och skratta och snurra runt. Häromdagen hade hon tagit sig halvt under fotöljer i vardagsrummet så det gäller att ha uppsikt! Och ännu värre lär det ju bli!!

Hon får nu en hel grötportion varje kväll. Varken Björn eller jag tycker väl egentligen att det är någon höjdare att mata henne. Händerna ska in i munnen hela tiden. Skeden ska hon ta så gröten flyger iväg.. Och stoppade stolsdynor och bastmatta är väl inte det allra bästa har vi väl upptäckt! :) Men hon smaskar på iallafall och det är väl det viktigaste!

I helgen tog lilla familjen en härlig promenad till Mariaplan och Ester charmade gästerna på café Kardemumma. Vi hann också med att spela RockBand med moster Anna. Ester och jag stod för sången! :) I söndags åkte vi en tur till Ikea, vilket aldrig egentligen är särskilt trevligt men vi fick nya täcken och lite annat smått och gott och Ester fick sig en läcker struts att leka med!

Här kommer lite bilder... Lägger även in bild på Esters första tågresa.. dock skedde den förra helgen! D

Nä, nu vaknar Ester efter att ha sovit i 2,5 timme!! OJOJOJ!! Nu vankas det ett par teskedar palsternacka och tuttemjölk för stumpan och lite korvgruta för mig innan det är dags för dagens aktivitet: öppna förskolan!

Må så gott och glöm ej att skriva en liten signatur!

4 kommentarer:

Familjen Hägglund sa...

kul att du uppdaterar! jo, det gäller att ha uppsikt på dom än fast dom inte går minsann =) man vet aldrig vart dom kan hamna eller vad dom kan få tag i. Gärna gardiner eller saker som hänger ner. dom har ett sånt starkt grepp asså! Lycka till önskar vi er! =)
Vi längtar efter att träffa er!
kram kram

Anonym sa...

Va kul att ni visar er igen!!!

Du är ju för vacker Ester- åh vilket charmtroll...

hör ju på mormor va stolt hon är & det kan man gott förstå :)

Kramar från Gisela i Säffle

Unknown sa...

åå vilka söta bilder! Hon var verkligen sjukt bra på att sjunga!! Fick ju så många nya fans tack vara henne... :)Hoppas vi ses snart! Många kramar från moster

Anonym sa...

Hej!
hoppas allt är bra med er.
Vilka söta bilder!
jag vet inte om jag kan hålla med om att maten slank ner utan problem men :)!
Kul att läsa. och va stor hon börjar att bli!
vi syns! kram oskar