tisdag 18 november 2008

Ester har börjat äta ute

Förra helgen var det full fart med den lilla skrutten, skruttens pappa och mamma. Farfar fyllde 60 år och kom på besök för att fira. Första restaurangbesöket för Ester blev verklighet på lördagskvällen, med utmärkt resultat. Italiensk mat á la Alexandra Zazzi till de vuxna, havregröt till de små. Alla var lika nöjda med sin lott, och ingen skrek speciellt mycket, vare sig stora eller små..

Efter maten, bar det hem till farfars syster och hennes man. Lite tårta och kaffe, och nya spännande leksaker för Ester att bekanta sig med. Favoriten var en batteridriven spindel. Drog man i snöret, skrattade den, och på huvudet fanns två fjädrande antenner som var SUPERKUL!

På söndagen visade det sig att Ester hade uppdaterat sin garderob inför fars dag, med en elegant T-tröja med texten "My dad rocks". Att hon redan kan ge sig ut och shoppa själv?!

Favoriterna just nu för lilla E är att ligga på golvet och krumbukta sig, och äta (banangröt är nog bäst! Om babyn själv får välja!). Hon har förstått själva konceptet med att krypa, och viftar frenetiskt med armar och ben. Det lär nog dock dröja en lite tid till, innan hon piper iväg. Det är ju svårt att samordna fyra olika kroppsdelar! Igårkväll blev resultatet att hon kravlade sig 30 centimeter...baklänges!

/Pyrets pappa











5 kommentarer:

Anonym sa...

Njutbara Ester :) Ni är för goa ni små liv!!!

Hälsa mamma & pappa

kraam Gisela

Familjen Hägglund sa...

söta ester! åh, va roligt det skulle vara att träffa dig och dina föräldrar oxå för den delen. vi längtar tills det nu blir...!!!! banangröt var lisens favvo oxå, härlig smak!=) snygg tröja, shoppingen ska börja i tid så är det bara!
puss och kram på er!

Anonym sa...

Tittut lilla familjen Skog. Faster vill gärna hälsa på snart, men har snuva i näsan. Ack och ve. Björn kanske vill hälsa på mig om han är ensam? Så fina bilder på Ester. Bara hon kan lära sig att sluta glo på anständigt folk, så blir hon nog en ordentlig människa. Jag har gjort en liten ritblogg, det är så mökigt att maila bilder. Senaste alstret ligger uppe.

http://lovisaritar.blogg.se

Puss och hej, vi hörs i veckan - Lovisa

Unknown sa...

ååå vad underbar hon är!!! Saknar dig Ester, och föräldrna också såklart :). Hoppas att ni har det bra i Åmål men skynda er tillbaka till Göteborg!
Många kramar från moser

Anonym sa...

Hej hej!!
Ni har en riktigt gobit ni också!! Såå stora och underbara ögon!! =) Duktig liten tjej är hon också!! Noah har också banangröt som favvo!! =)

Lampan kan du bland annat köpa på www.miasonline.se under Cult Design, Tema och sen My och Mini. Där kostar den 390 kronor, sen tillkommer väl säkerligen frakt. Men annars kan du gå in på www.cultdesign.se och klicka på hitta butik, så kan du fylla i stad och se vilka återförsäljare som finns i Göteborg eller vart du nu vill handla..=) Vad den kostar i butik vet jag inte riktigt, men jag misstänker att det är nåt liknande!!
Den är ju såå snygg, så jag hoppas verkligen att Noah kan få sig en sån av tomten..;0) Han har önskat sig den alldeles själv..haha!!

Ha det så bra!