tisdag 16 december 2008

Vi lever!!!!

Vi är verkligen inte bra på att uppdatera denna!! Men här kommer iallafall några rader och bilder som bevis på att vi fortfarande lever och finns kvar på Pennygången! :)

Igår var Ester och fick sin andra spruta Prevenar inne på Järnhälsan och efteråt passade vi på att gå i lite affärer och köpa de sista julklapparna. Vi kom också alldeles lagom för att se "Den levande julkrubban" utanför Domkyrkan, vilket vi båda två tyckte var väldigt mysigt och fint! Vi fick se en livs levande kamel och får och herdar och änglar och det lilla jesusbarnet allt annat som hör julen till.

Ester har nu hunnit bli lite drygt 6 månader och är fortafarande en glad och ganska så nöjd liten sötnos. Igår klarade hon av att krypa över hela vardagsrummet, ända fram till mamma som prasslade och hade sig med alla julklapparna! :) Eller krypa och krypa, hon drar sig snarare fram med hjälp av ena armen. Men fram kommer hon och hon vet vart hon vill. Man ser liksom hur hon har siktet på något prasslande, en fransig matta eller något annat spännande!

Esters mamma ÄLSKAR julen och med ett barn i familjen blir den bara ännu roligare och mysigare. Så Ester har redan fått vara med och baka lussebullar, pepparkakor och sätta kryddnejlikor i apelsiner. Så nu luktar det underbart här hos oss!

Nej, nu måste jag gå och göra klart Ester lunch för idag. På menyn står: Grönsakspuré (morot,broccoli och ärter) med couscous och basilika. Till efterrätt blir det banan och blåbärspuré. Det är synd att jag inte är lika duktig på att fixa smaskig mat till oss stora; vi får nöja oss med falukorv och makaroner. :)

6 kommentarer:

Frun sa...

sötnos!

jag blev sjuk i slutet av förra veckan :(

hur länge är ni kvar i göteborg? misstänker att ni drar till åmål inom kort...


puss

Familjen Hägglund sa...

hej! skönt att höra att ni lever och har det bra! mysigt med jul, eller hur!? kul att man får börja ta tillbaka alla jultraditioner igen nu när man själv har barn! i år pråpsar jag hårt för gran! =) Lisen har dock inte hjälpt till så mycket med lussebullarna... det är så mycket enklare att göra dom utan henne, hon äter bara upp degen =)
hoppas ni får en mysig jul! vart ska ni vara?
kram kram

Anonym sa...

det var allt för väl att du visar upp dig Ester!!!
mysigt med levande julkrubba --och vad duktig du är,bakar & allt redan- jag träffade din mormor idag-tror absolut hon längtar efter dig-och resten av familjen oxå,
om jag inte får chansen att se dig när du är i åmål så får ni ha en god jul allihop!

kramar från Gisela

Unknown sa...

ååå vilken liten juvel du är Ester :). Det var mysigt att träffa er en sväng på stan idag även om du lilla sötis, sov nästan hela tiden. Hoppas att ni får en bra helg och så ses vi på måndag!! kramar

Anonym sa...

Vilka mysiga bilder och vad duktig hon är som kryper, det ska börjas i tid med att titta på kläder:) Hoppas allt är bra med er. Längtar att få träffa er igen. Kramar Therese och Saga

Anonym sa...

Vilken fin blogg ni har familjen skoog. Kul att kunna läsa o se bilder på lilla Ester! Så otroligt söt hon är! Hoppas ni har det bra! Gud välsigne hela familjen, Lina Makhoul o Emma Johansson