tisdag 30 december 2008

Esters första jul

Första gången med julklappar, julgröt, tomte och gran för Ester. Lilla familjen Skoog firade på Nolbygatan i Åmål, med både faster, moster, morbröder, morfar, mormor, farfar och många andra.

Den lilla nissen bjöd på strålande humör hela julen, till och med när farfar klädde ut sig till tomte och knackade på dörren. Ingen rädsla där, som mamma och pappa hade misstänkt.

Julbordet för Ester bestod av den vanliga barnmaten, plus lite vörtbröd som hon fick sitta och pyssla med vid bordet, medan de vuxna proppade i sig. Supergulligt när hon greppar brödbitarna och stoppar i munnen! Annars har nog vällingen, som nyligen introducerats, varit julens stora favorit.

På några av bilderna syns också två av alla julklappar som vår lilla tomte fick: lära-gå-vagn från Brio och en söt vippdocka från Designtorget! Trots att de flesta i hushållet varit mer eller mindre förkylda, har inte Ester varit dålig (ännu, peppar, peppar). Kanske har alla höstförkylningar stärkt immunförsvaret?
















4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen :)

Helt fantastiska bilder på dig Ester!
Du ser ut att ha haft en bra jul-och fått vara i allas blickfång!
Önskar Dig + mamma & pappa ett Gott Nytt År 2009

Kram Gisela

Anonym sa...

Ester är söt som en karmell men Tomten han såg allt sliten ut ,kunde ni inte skaffat en fräschare ? FaFa

Anonym sa...

Förlåt mej men nu blir jag riktigt
upprörd ,klaga på Tomten ,vad då inte fräsch ? Jag tycker att Tomten ser mycket stilig ut .
En upprörd bloggläsare.

Familjen Hägglund sa...

hej familjen! hoppas ni har det bra! ni verkar iaf ha haft en mysig jul. drömde om att vi träffades inatt, jättekul! men nu tycker jag nog att det är dags för en uppdatering!!!
Pussoch kram