söndag 18 januari 2009

Ester & Pojkvännen

På farfars begäran kommer här ett nytt inlägg! :)

Jag tänker ofta att vi ska bli bättre på att uppdatera bloggen, kanske ett par gånger i veckan i allafall. Men det stannar tyvärr alltid vid en tanke...

Idag har vi iallafall varit barnvakt åt Esters kompis Tim, så att hans föräldrar fick flyttstäda i lugn och ro. Ester och Tim tycker väldigt mycket om varandra så det var inga problem! Vi busade, läste böcker och hade sångstund tillsammans. Tim skulle hela tiden pussa Ester på munnen också. Nästan så mycket att Ester till slut blev lite trött på det! haha. Här kommer ett par bilder på de söta små kompisarna som nästan är precis lika gamla (Ester är 16 dagar äldre). Pappa Björn fick dessutom pröva på en av hans drömmar; att ha tvillingar. Ett par timmar kan väl vara kul, men för alltid skulle vara tufft, blev hans slutsats! :)

Annars har vi haft en bra vecka. Ester å jag tog med moster Anna och gick på Världskulturmuséet, jätteintressant tyckte Ester och var supernöjd hela tiden. Vi har också hunnit med öppna förskolan och en mammapromenad + fika i Slottsskogen. Och lite annat smått och gott!

Esters mun pryds numera av två små söta tänder och hon lär sig hela tiden nya saker. Hon kan nu krypa, även om det fortfarande går snabbare att åla fram. Hon har också lärt sig att sätta sig själva och nu i veckan har hon börjat med försök att ställa sig upp mot saker o ting.
Nu kommer mammas kusin och hans flickvän hit på besök, men vi hoppas vi hörs igen snart! Glöm inte att skriva en kommentar nu!!! :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj! Oj! Oj ! Vad söt hon är .FaFa

Familjen Hägglund sa...

BRA jobbat Skoogs! Ester, du är ju så fantastiskt söt! det ska börjas med killar i tid, way to go! snart verkar det vara dags för er att barnsäkra hela lägenheten och glöm inte att dom når längre än va man tror.. =)
puss och kram på er

Anonym sa...

2 vackra barn!!!

ja se va underbart- skönt att få njuta av 2 en stund- jo ja vet ju det- är ju hos tvillingar och "jobbar"-men det är verkligen dubbelt upp i arbete också så man får vara såå tacksam för 1 liten goding också :)

kramar från Gisela

Frun sa...

Måste säga att de är ett förtjusande par!

Unknown sa...

ååå vilket litet kärlekspar! Du är så sör Ester!! Vi ses i morgon!! kramar

Anonym sa...

Längtar sååå efter dig lilla Ester. Ses förhoppningsvis på fredag. Hoppas du känner igen oss. Längtar efter din mamma och pappa också. Puss och kram mormor.

Anonym sa...

Men söta Ester då, nu blir jag svartsjuk! Fult av Tim att passa på när jag var bortrest. Jag som tränat hårt på Madeira och har lärt mig vända på mig och sitta själv för att impa på dig! Får se om jag har någon chans när vi ses på Fyrken nästa gång... ;-)