onsdag 28 januari 2009

pusskalas

Efter några dagar då Ester sovit toppenbra, ätit utan problem samt haft ett underbart glatt humör var det kanske dags att något inträffade. Det började igår vid nattningen då hon istället för att suga tog ett rejält tag och bet i min stackars bröstvårta. Skitont, gjorde det och efter 4 försök gav jag upp. Hon fick nöja sig med en halv portion välling och istället för att somna vid bröstet tog det en timma att få lilltjejen att somna. Sen har hon varit vaken ungefär 30 gånger inatt. Runt 3-tiden tyckte jag hon var så himla tät så jag gav henne näsdroppar. Och mycket riktigt, idag har det varit snorigt värre och 38,2 i temp. Ganska så glad ändå, men sova är inte längre någon större hit! Att vara förälder är verkligen spännande! :)

Bjuder här på några underbara kort på Ester och kompisen Tim. Tim älskar att pussas och när han ser Ester tar han sats och närmar sig henne med ett stort gap som ser ut att kunna sluka henne! Visst är de för söta?!

*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa, visst är det spännande att va småbarnsförälder, man vet aldrig vad som ska hända från en dag till en annan... Hoppas att det stabiliserar sig snart och att hon blir frisk.. Det är lite drygt när man tycker att man har bra rutiner och allt funkar, och så händer nått, som sjukdom.. å då rasar de.. men.. kämpa på!!

Kram på er

Familjen Hägglund sa...

haha, jättesöta! jo, kan inte annat än att hålla med therese. Livet är spännande! förkylning på förkylning... när hon börjar dagis blir det ännu fler.. =) nä, allvarligt. att inte få sova på nätterna är fruktansvärt! jag lider med er och hoppas verkligen att hon rättar in sig snart igen!
många kramar!

Unknown sa...

ååå vilket mysigt pusskalas!! Mamma/mormor berättade Ester blivit sjuk, stackarn. Hoppas att hon är bättre nu och börjar sova bättre. Vore kul att ses på söndag!! kramar