söndag 14 mars 2010

Slut på sykdomar?

Ester verkar vara bättre nu. Efter en andra dos med antibiotika (Amimox), som tar slut på onsdag. Skall bli fantastiskt roligt med en frisk tjej hemma, efter fyra veckors sjukdom. Märks på henne att hon är mycket gladare.

Men hon har också blivit en hel del bortskämd under sin sjuktid. Sova i mammas och pappas säng var och varannan natt. Färsk frukt istället för gröt (som är MYCKET tråkigare!). Festis med sugrör i. Och så favoriten: kakan. Eller "Kacka!" som Ester säger. Ett av de mest använda orden nuförtiden. Allra mest säger hon dock "Nej!". "Kacka" är nog det enda hon aldrig säger nej till. Annars är det mycket nej.

Det är en spännande ålder, och hon har blivit så himla stor. Förstår så mycket. Mamma och pappa är helt förundrade.

Att bada i baljan är extremt populärt. Det är något som sker varje söndag och onsdag, om inte skitigheten påkallar något extra. Pappa är badmästare och Ester är glad hela tiden. Utom när shampot skall sköljas ur. Då blir det sura minen i 30 sekunder.

Mellan baden är ändå badbaljan rolig. Och dockorna måste ju också få bada ibland. Fast utan vatten.




4 kommentarer:

Unknown sa...

Kul att ni la ut filmen! Ester var så rolig och håller med om att kakan var smaskig :) Håller tummarna för att du skall hålla dig frisk nu, Ester! Kramar

Anonym sa...

Lilla kladdfia. Det ser verkligen smaskigt ut. Nu får vi verkligen hoppas att du håller dig frisk länge. Förhoppningsvis ses vi på fredag. Många kramar från mormor.

Gizze sa...

Haha...va mumsigt med kaka....ja man lär sig tidigt vad som är gott!!!

Ja nu får du hålla dig frisk Ester...pratade med din mormor ikväll, hon berättar hur härlig du är!

Ha en fin vår och hälsa mamma och pappa !

Therese E sa...

Hihi, så söt hon är!
Björn, om du läser detta, jag skulle vilja fråga dej om en liten tjänst. Kan du maila mig på info@kidelin.se eller kan jag få din mailadress kanske?
Hoppas ni har det bra! Kram kram