onsdag 23 juli 2008

Film på en pratande Ester


Hej på er!

Livet i Åmål rullar på och jag tänkte att lite nya bilder kanske kunde sitta fint. I söndags kom faster Lovisa och vi grillade hemma hos svärfar. Ester fick en cool liten maskskallra och en superläcker body med skidåkande töser på, hon blev mycket glad över dessa fina presnter! :) Mamma och pappa fick också paket för den delen, eftersom vi gått och fyllt år. Vi fick också se svärfar flyga modellflygplan ute på Hanebol, det var en syn kan jag lova. Han såg lyckligare ut än ett barn på julafton. Inte bara ögonen, utan hela han lyste och tindrade! Synd att inte kameran var med.



Mys i lusthuset med faster Lovisa och den störde fadern.


Tillsammans med mamma och moster Anna.

Vi kämpar och kämpar med denna napp, men vi får väl inse att Ester inte tycker det är särskilt gott eller mysigt. Har iallafall ett bildbevis när hon, med viss assistans har en napp i munnen! :) Att sitta och sova är inte heller helt fel, tycker Ester.


Ester har börjat prata och skratta och det är alldeles underbart att se och höra! Hon är så söt och go så man blir alldeles varm i kroppen! Här pratar mormor med Ester när hon ligger på skötbordet!


Till helgen åker vi ner till Göteborg en sväng. På fredag ska vi på Sofia och Ambjörns bröllop, vilket ska bli jätteroligt och säkert superfint! Sen får vi se vad helgen har att erbjuda för något mer.

5 kommentarer:

Anonym sa...

ååååå vad söt Ester Är. Jag saknar henne verkligen. Hon var så mysig sist när vi hade vårt lilla samtal. Hoppas att ni har det bra i värmen!! Vi ses imorn. Kramar!!

Anonym sa...

Klart Ester kan prata !
Vilken liten sötis du är Ester!
Tack så hemskt mycket för besöket jag fick, hoppas ja ska kunna ha tid att prata med dig lite mer snart, utan två små guldgossar som pockar på uppmärksamheten,,,

ha det så bra- kram från Gisela

Anonym sa...

hejsan! hamnade på er blogg via therese S :) Söt dotter ni har! grattis!!!

Anonym sa...

Nemen vilken liten sötnos! Anna berättade att hon hade haft feber, hoppas hon mår bättre nu. Ja, hoppas vi kan ses framöver. Ta hand om er. Kramar

Anonym sa...

Den här gången har du allt överträffat dig själv Börne! Hon är ju så söt att jag inte kunde gjort det bättre själv! Ska försöka komma o hälsa på er så snart som möjligt. Hoppas att ni har det bra, puss o kram/ Henrik