onsdag 18 februari 2009

Diarrétjejen

Gårdagens besök på Axessakuten gick betydligt bättre än besöket på Östra i måndags. Vi fick komma in direkt, doktorn tittade i öronen-fint, halsen-irriterat. Sänkan var bra! Hon kräks för att halsen är irriterad, ge Ipren morgon och kväll så ska du se att hon snart äter och dricker bra igen! Hejdå på er! Så vi åkte hem.

Efter att ha varit hemma i ett par timmar satte det igång - diarrén och sen har det hållt på. Som mest 3-4 gånger i timmen. Ibland med ett par timmar emellan. Men aldrig särskilt kul. Byter kläder flera gånger per dag, samt moppar bajsiga golv. Trevligt värre! Dock är hon hur pigg som helst och leker och busar. Men jag hoppas verkligen att hon ska bli frisk snart, och få behålla lite mat och dryck. Ska bli spännande sen att se hur det går att vänja av henne vid saft. Hon har ju fått dricka det för första gången i sitt liv nu när hon är sjuk, men sen är det då stopp med det!

*****

*****

5 kommentarer:

Familjen Hägglund sa...

stackars!!!!! Hoppas verkligen att hon blir bra snart! tänker på er!
kramar

Unknown sa...

åå lilla sjukling. Hoppas att du mår bättre nu så att vi kan leka snart igen men tur är det ju att du är pigg och på bushumör i alla fall!! kramar från moster

Anonym sa...

Hej Ester!

Det är Inte kul att va liten & sjuk,,, det är mycket man ska gå igenom innan man klarat av d flesta bacillusker som finns,, jobbigt för mamma & pappa oxå- men värst för dig Ester-så passa på att bli riktigt bortskämd- mycke knätid & go saft!!!

När du är frisk igen & ska till mormor i åmål får du tala om det för mig-så att ja får träffa dig igen!

Krya på dig & ha en fin helg :)

Kram Gisela

Anonym sa...

Men stackars...er allihopa.
Tack för din åsikt om skötväska, helt sjukt vilken beslutsångest man kan ha!
Hoppas lillEster kryar på sig så vi snart kan få leka med er.

Anonym sa...

Tack för magsjukan, dumma Ester.