onsdag 18 juni 2008

bilder på underverket

Vi har nu varit hemma i en vecka och börjar så smått komma in i de nya rutinerna. Ester har de senaste nätterna sovit ganska bra och låtit mamma och pappa få lite behövlig vila. Jag har äntligen laddat över lite kort till datorn; man hinner inte mycket om dagarna kan jag ju tillägga! Men här har ni lite ögongodis iallafall! :)



4 kommentarer:

Anonym sa...

ååå vad söt hon är!! vilken liten sockertopp!
kramar från moster anna

Familjen Hägglund sa...

Hej hej!!! Va kul att ni skaffat en blogg! nu kan ju vi få följa er oxå. JÄTTEGRATTIS till Ester! Verkligen Linneas ögon och mycket söt! Hoppas ni känner att ni får vila och mysa mycket i allt. Det är ju underbart att vara förälder än fast det kan bara tungt ibland. Jag kommer va en flitig besökare här, det lovar jag!!!! Är så glad för er skull! Vi kan väl höras nån dag. Vore kul att prata en sväng.
Ha det härligt!
Många kramar Hanna, Johan och Lisen

Isabel sa...

Nämen! Vilket underbart litet mästerverk! Stoort grattis! Sitter just nu i Buenos Aires och inväntar mitt plan hem till Sverige och får då syn på denna blogg. Det var en stor glädje! Guds välsignelse över denna vackra familj!

kramar

isa

Erik, Therese och deras UNDERBARn sa...

Ååå Linnea och Bjorn, GRATTIS!! Har ju iof pratat och sagt de, men de tåls att sägas igen... Vad sööt hon är, Ester!! Hoppas att det går bra för er och att mina tips varit bra..!! Hur funkar det med minifom?? Stor kram till lilla familjen!!